Speeddating och workshop

Workshop 

Den dramatiska berättelsen handlar om någon som får ett problem att lösa. Och på ett djupare plan - därmed blir mer den hon sant är. Berättelsen beskriver hur huvudpersonen löser problemet och den känslomässiga bergochdalbana det innebär - precis som när du skapar själva berättelsen.

Genom att studera berättelsens utveckling lär du också känna de känslor som ingår i din egen kreativa process. Vad vi kan lära av livet i vårt berättande? Vad kan vi lära av våra egna utvecklingsprocesser för att skapa mer trovärdiga och engagerande berättelser? Genom att utveckla dessa kunskaper skapar du en stödjande och hjälpsam struktur både i själva berättelsen och i arbetet med att skapa berättelsen.

Workshopen utgår från Renanders bok  "Himmmel-Helvete tur och retur - En bok om kreativitetens känslor”. Renander arbetar med kreativitetsutveckling och hjälper individer och grupper att utveckla sin kreativa potential. Han har lång erfarenhet av kreativa yrken som copywriter, regissör, manusförfattare och filmproducent. 

Speeddating + mingel

Vår poulära Speeddating hade en paus förra året men kommer nu tillbaka på besökarnas begäran i Studiocafeet. Kom och knyt nya kontakter och bli inspirerad av oväntade möten på Studiocafeet med efterföljande mingel. Bar till självkostnadspris finns.

När: Onsdag den 11 Oktober kl.17.30-19.30

Plats: Studiocafeet